Ansatte

Her kan du lese mer om våre ansatte

 • Camilla

  Camilla Løken Aamodt
  Alltid likt å utforske nye ting og har holdt på med ulike aktiviteter. Erfaring fra mye håndball og terrengsykling. Trening er viktig for god livskvalitet, forebygge skader, får mer energi, positiv psykisk effekt og ikke minst sosialt.

 • Lill Anita

  Lill Anita Strand, 48 år. Vært med som instruktør siden starten i 2015. Kjører saltimer, TRX og spinning. Liker at det går litt «hurramegrundt»😊
  Er opptatt av at trening skal være gøy og at man finner en aktivitet man trives med. Selv ønsker jeg å holde meg i form for å holde tempoet oppe i alle hverdagens gjøremål. Om man går, løper, sykler eller er med på Yoga; all aktivitet er bra for den fysiske og ikke minst psykiske helsen.

 • Signe Marie

  Signe Marie Mørk heter jeg, og brenner for trening.

  Jeg har ulike timer i sal, spesielt liker jeg høy intensiv intervalltrening med kombinasjon av styrke og kondisjon, men også rene styrketimer. Gode holdninger, inkluderende og mye energi er viktig for meg. Alle skal føle seg velkommen på timene mine, og jeg skal motivere dere så godt jeg kan.

  Har vært instruktør i ca. 15 år. Gleder meg til å se dere😊

 • Tone

  Tone Brennhovd. Instruktør på sykkel og i sal. Timene på senteret gir meg masse energi og treningsglede. Er generelt glad i all trening og fysisk aktivitet både ute og inne.

 • Una

  Una Aamodt Mathisen. 40 år, gift to barn på 8 og 13. Ei glad byjente som havna på landet da jeg traff kjærligheten.

  Hverdagen er hektisk med to barn og jobb i Oslo. Trening er en av de viktigste prioriteringene mine. Å trene gjør at jeg føler meg gladere og at hverdagen blir enklere å mestre. Dropper jeg det så dropper fort mye annet også som en dominoeffekt. Energinivået faller fort hvis det går for lang tid mellom øktene. Det er også fokus på dette hjemme da vi forsøker å holde oss i ok form alle sammen. Vi tror at dette betyr mye for den totale livskvaliteten.

  Privat er fjellet blitt et viktigere og viktigere element. Både på sommer og vinter. Med ski, sykkel eller fjellsko, stikker vi på turer så ofte vi kan. Da snakker vi balsam for skjela. Med et godt treningsgrunnlag er det stadig nye og tøffere topper på agendaen.

  Å trene på Skiptvet treningssenter er helt topp. Ikke bare er det lett tilgjengelig, men miljøer er kjempe bra. Her er det alle slags folk og det er flere ulike tilbud som passer for de aller fleste. Å bli instruktør er ikke noe jeg hadde trodd skulle være naturlig for meg. Men jaggu er det moro. Gleden ved se andres fremgang og mestring er ubetalelig. Det begynte med å hjelpe Eli med å telle antall repetisjoner i hennes timer når hun gikk rundt og hjalp oss, til nå ha fast time på plakaten det siste året.

 • Åse Marit

  Åse Marit Frorud. Holder senteret i gang på dagtid, med alt som må gjøres der av forskjellig art. Ivrig dame på både ski og sykkel.

 • Margrethe

  Margrethe Enersen, bor i Skiptvet og har vært medlem av treningssenteret i ca 4 år. Jeg trener helst på formiddagene, og spinning er en treningsform jeg har blitt veldig glad i.

  Jeg liker også godt å trene styrke med manualer og vekter. Ryggen er ikke alltid på lag med meg, men som det fremgår av bildet hadde jeg en fin periode da😎😊 Å trene er en viktig del i livet, og det gjør også så godt for kropp og sjel !

  For 2 år siden ble jeg vikar i resepsjon. Jeg liker godt jobben, og prøver så godt jeg kan å holde det rent og ryddig og være serviceinnstilt. I sommer ble jeg spurt om å være instruktør for spinningtimer også. Litt nervøs første timen, men nå synes jeg det er kjempemoro!

  Skiptvet Treningsenter er et flott sted å være, med mange flotte mennesker. Stolt og glad for å være en del av det.

 • Olaf

  Olaf Berli. Jeg jobber som Yogainstruktør på Skiptvet Treningssenter. Har selv praktisert Yoga i mer enn 10 år. Dessuten ca. 7 år med Tai Chi og Qi Gong.

 • Monica

  Monica Nilsen. Glad i all slags trening, men har alltid vært ekstra glad i saltimer hvor en får opp pulsen og flere kan være med å pushe hverandre til å bli bedre.

 • Eli

  Eli Skaug Kristiansen
  Lang og bred erfaring innen trening, er motiverende , sosial og har glimt i øyet. Stort hjerte for mennesker smil, latter og treningsglede.

  Liker å gi kunden det lille ekstra for god veiledning, motivasjon og mestring.

 • Olav

  Jeg heter Olav Unnestad og er 56 år ung. Jeg har holdt på med trening hele livet. For det meste har det handlet om kondisjonstrening, men etter at vi åpnet senteret har det blitt en del styrketrening også. Nå er jeg instruktør både på spinning og styrketimer. Jeg har klokketro på å kjøre litt hardt ett par ganger i uka og timene mine er nok kjent for å ha høy intensitet. Min egen motivasjon for å drive trening ligger i overbevisningen om at fysisk og mental helse henger tett sammen.

 • Vegard

  Sykkelinstruktør og senterets vaktmester og altmuligmann. Mange år bak seg som ivrig syklist.

Bli medlem

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem